Home / ŠOKANTNO / “Čuo sam jezive krike, učinilo mi se da su ženski”: Radenko živ izgoreo na Avali!

“Čuo sam jezive krike, učinilo mi se da su ženski”: Radenko živ izgoreo na Avali!

Radenko M. (59), vlasnik građevinske firme, živ je izgoreo u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u automobilu “fijat doblo”.

Do požara u automobilu došlo je juče oko 7.55 na velikom parkingu ispred hotela “Avala” na istoimenoj planini. Beživotno Radenkovo telo su članovi ekipe za uviđaj pronašli na suvozačevoj strani, koja je i više izgorela.

Nemili prizor automobila u plamenu i čoveka kako u njemu gori video je noćni čuvar hotela, koji je odmah obavestio svoje kolege, a oni policijsku stanicu u Belom potoku.

Kako saznaju mediji, taj čuvar je inspektorima rekao da je video starijeg proćelavog muškarca s bradicom koji je u plamenu zapomagao od bolova.

FOTO: MUP/Ilustracija

“Krenuo sam kući, kada sam ugledao automobil u plamenu. Kroz prozor sam jasno video muškarca srednjih godina kako gori. Pokušao sam da mu priđem kako bih mu pomogao ili ga izvukao, ali se onda plamen proširio i dosezao je visinu od oko 10 metera. Čuo sam i jezive krike i učinilo mi se da su ženski. Još mi odzvanjaju u glavi i zbog cele te slike ne osećam se dobro. Gledati čoveka kako gori, a biti nemoćan da mu pomogneš je stvarno jezivo”, ovim rečima je noćni čuvar inspektorima opisao nemilu scenu.

On im je još rekao da je ubzo utrčao u hotel, gde je kolege obavestio o dešavanjima na parkingu, a oni su pozvali policiju i vatrogasce.

Kako saznaju mediji, do sada je utvrđeno da se Radenko M. dovezao do parkinga minut pre tragedije. Istražni organi ne isključuju mogućnost da je do požara došlo prilikom parkiranja automobila.

Na osnovu pronađenih tragova, ne isključuje se mogućnost da je vozač iz još neutvrđenih razloga udario u zaštitnu ogradu i da je to dovelo do požara. Vatra se brzo proširila i zahvatila kabinu automobila i rezervoar. Došlo je do detonacije, pa se šoferšajbna raspala, a automobil se okrenuo za 90 stepeni i tako izgoreo. Uviđaj je urađen i prikupljeni su svi tragovi. Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled. Istragom koja je u toku treba da se utvrdi da li je do požara došlo usled udesa ili je eventualno nešto drugo u pitanju, odnosno da li je požar namerno izazvan”, rekao je sagovornik blizak istrazi.

Izvor: Alo

About admin

Check Also

AUTO IZ KOGA JE UBIJEN IVANOVIĆ PRIPADAO SRBINU IZ AUSTRIJE? Vlasnik vozila nije među živima, istražuje se kako su ubice došle do kola

Zapaljeni automobil “opel astra” iz kojeg je, kako se sumnja, izvršen atentat na lidera Građanske inicijative ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com