Home / ŠOKANTNO / DOKAZ TORTURE, KUMA SE IZLANULA: Jelena je pred smrt htela da pobegne u Sigurnu kuću!

DOKAZ TORTURE, KUMA SE IZLANULA: Jelena je pred smrt htela da pobegne u Sigurnu kuću!

Na to ukazuje izjava Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, koja je odmah posle Jeleninog ubistva policajcima i novinarima rekla da su nesrećnu pevačicu tražili u Sigurnoj kući.

 

Postavlja se pitanje zašto bi Marjanovići uopšte tražili Jelenu u ustanovi za žrtve porodičnog nasilja? Osim ako ona sama pre toga nije govorila da će tamo potražiti zaštitu.

 

Kuma Vera je od početka bila najveća podrška Marjanovićima i sve vreme ih je zdušno podržavala, tvrdeći da za Jelenino ubistvo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ni slučajno nije kriv njen suprug Zoran, niti bilo ko od njegove porodice.

 

Međutim, Vukomanovićeva se u aprilu prošle godine, nakon pronalaska Jeleninog tela u kanalu pored nasipa, svesno ili nesvesno izlanula i rekla:

 

– Ne možemo da verujemo da neko kaže da nismo odmah zvali policiju nakon što je Jelena nestala na nasipu. Ja sam ih lično zvala, a Zoran je s Jeleninom slikom otišao u sedište beogradske policije. Zvali smo i Sigurnu kuću i prijatelje i poznanike iz svih mogućih ustanova za koje smo verovali da bi bili od pomoći.

 

Kuma Vera je, takođe, uvek isticala da su Zoran i Jelena bili u velikoj ljubavi. Međutim, ako je to stvarno tako, zašto je onda pominjala Sigurnu kuću kao adresu kojoj su se obratili u potrazi za nestalom ženom?

 

Osim toga, svedočenje kume Vere u oktobru u tužilaštvu izazvalo je veliko pometnju u istrazi protiv Marjanovića, iako je evidentno da je ona pokušala da mu da alibi. Kako se moglo čuti, Vukomanovićeva je tvrdila u Višem tužilaštvu da se upravo ona poslednja čula sa Jelenom uoči ubistva, na taj dan u 16.42. Međutim, nije jasno kako se čula sa Jelenom kada je potraga za njom, prema Zoranovim tvrdnjama, tada već uveliko bila u toku.

kurir.rs

loading...

About admin

Check Also

(KURIR TV NA LICU MESTA) VATRENI OBRAČUN NA KARABURMI: Upucan mladić ispred kladionice! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi došlo je do pucnjave u ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *