Home / ZANIMLJIVOSTI / Kada je NAJLEPŠA žena u Jugoslaviji poginula s njom je bila beba – danas je njena ćerka LEPOTICA!

Kada je NAJLEPŠA žena u Jugoslaviji poginula s njom je bila beba – danas je njena ćerka LEPOTICA!

Imala je samo mesec dana kada je doživela saobraćajnu nesreću zajedno sa svojom majkom glumicom.

Tog 15. avgusta 2000. godine cela Jugoslavija je bila u suzama. Vest da je najlepša glumica Ena Begović poginula u saobraćajnoj nesreći bila je šok za čitavu zemlju. U kolima su tada bile i Enina jednomesečna ćerka Lana i njena majka Tereza koje su obe preživele.

Nesreća se dogodila na Braču i javnost je okarakterisala kao prilično bizarnu. Ena je sa mužem, njegovim sinom Leom, malom Lenom i svojom majkom Terezom, bila na Braču, i porodica je krenula u posetu Eninom prijatelju Stipici Kalođeri. U mestu Splitska, Leo se dogovorio sa ocem da mu ustupi volan. Zaustavio je džip na uzbrdici, i kada su Ena i Tereza sa bebom pokušale da izađu iz kola, navodno su otkazale kočnice i džip se survao u provaliju. Ena je poginula, a njena majka i ćerka su uspele da prežive nesreću…

Njenom posinku Leu se sudilo sedam godina i na kraju je oslobođen krivice a kao razlog za ovu tragediju navedena je fabrička greška na automobilu.

Danas, sedamnaestogodišnja Lana izgleda baš poput svoje majke sa kojom redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Lana je zaista nestvarno lepa a njene fotografije pogledajte OVDE ili na

srbijadanas.com

About cesko

Check Also

(VIDEO) POTREBAN JE SAMO JEDAN PRITISAK NA DUGME: KUĆA KOJA NASTAJE I NESTAJE ZA 10 MINUTA!

Potreban je samo jedan potez i pritisak na dugme i vaš dom biće gde god ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com