Home / ŠOKANTNO / Pre nego što je uzeo da peče rakiju, Radovan je sinu SMRSKAO GLAVU SEKIROM, a onda je leš polio KREČOM: Razlog ubistva je JEZIV

Pre nego što je uzeo da peče rakiju, Radovan je sinu SMRSKAO GLAVU SEKIROM, a onda je leš polio KREČOM: Razlog ubistva je JEZIV

Komšije nisu ni pretpostavljale šta se dogodilo

Radovan Đujić (72) uhapšen je jer je sekirom ubio svog sina Duška (44), a zatim leš polio krečom i dva meseca ga krio u hodniku porodične kuće u Brezičanima kod Prijedora u Republici Srpskoj!

Radovan se nakon stravičnog zločina ponašao kao da se ništa nije dogodilo, pa je čak pekao rakiju ispred kuće u kojoj je sinu smrskao glavu!

Ubistvo je otkriveno 6. decembra, kad su komšije porodice Đujić prijavile policiji da duže vreme nisu videle Duška.

– Inspektori su došli do Radovanove kuće i pitali ga gde mu je sin. On je hladnokrvno rekao da je Duško otišao da kupi nešto i da će se brzo vratiti. Međutim, to je bilo sumnjivo jer su komšije rekle da Duška nisu videle mesecima. Policajci su zato ušli u kuću i počeli da je pretražuju. U prizemlju kuće zatekli su Radovanovog mlađeg sina, koji je ometen u razvoju, a na spratu, u hodniku, primetili su gomilu kreča. Kad su razgrnuli kreč, otkrili su leš u fazi raspadanja – naveo je izvor iz istrage.

On ističe da se ubistvo dogodilo nakon što su se Radovan i Duško posvađali oko novca.

– Duško je živeo od socijalne pomoći i stalno je tražio novac od oca, koji najčešće nije hteo da mu ga daje. Kobnog dana, u donjem delu kuće, u kom je živeo Duško sa svojim bratom, izbila je žestoka svađa – kaže izvor i dodaje:

Bosanska policija

Bosanska policija
Foto: Profimedia/ilustracija

– Razjareni Radovan je uzeo sekiru i tupom stranom, naočigled svog mlađeg sina, više puta Duška udario u glavu. Zatim je leš odneo na sprat kuće, gde ga je posuo krečom. Radovan je potom mlađem sinu zapretio da ne sme da se penje na sprat, a onda je nastavio život kao da se ništa nije dogodilo.

sekira

Foto: Profimedia

Komšije porodice Đujić kažu da su i Radovan i Duško voleli da popiju koju čašicu više i da su se često svađali, ali da niko nije mogao ni da pretpostavi da će doći do tragedije.

– Često su bili pijani, pa smo svi mislili da su se zato i svađali. Radovan je imao penziju i neku socijalnu pomoć, koja nije bila velika, a morao je da izdržava Duška, koji je živeo od socijale, kao i drugog sina, koji je ometen u razvoju – pričaju komšije.

Radovanu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden kod tužioca na saslušanje.

srbijadanas.com

About admin

Check Also

AUTO IZ KOGA JE UBIJEN IVANOVIĆ PRIPADAO SRBINU IZ AUSTRIJE? Vlasnik vozila nije među živima, istražuje se kako su ubice došle do kola

Zapaljeni automobil “opel astra” iz kojeg je, kako se sumnja, izvršen atentat na lidera Građanske inicijative ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com