Home / ŠOKANTNO / Skandal koji je uzdrmao region: Ovo je rob kojeg su polivali kiselinom i lomili mu rebra čekićem (VIDEO)

Skandal koji je uzdrmao region: Ovo je rob kojeg su polivali kiselinom i lomili mu rebra čekićem (VIDEO)

Strašno

Užas u hrvatskom selu Draganić nadomak Karlovca, gde je muškarac (36) godinu i po dana bio zatočen kao rob u romskoj porodici koja se nad njim brutalno iživljavala, zaprepastio je region.

Kako pišu hrvatski mediji, pokazivao je tek slabe znakove života kada ga je u kanalu pronašla druga romska porodica koja je pozvala hitnu pomoć i policiju. Promrzao, prebijen i pothranjen muškarac zadržan je u Karlovačkoj opštoj bolnici.

On nije proveo nekoliko godina u logoru, nije u terminalnoj fazi karcinoma i nema anoreksiju.

Srpsko selo

Foto: Profimedia/ilustracija

– Ovo je rob. Seosko imanje poput mnogih drugih u Hrvatskoj ali ovo krije zastrašujuću priču – navodi hrvatski medij.

Svaki deo ovog imanja on je održavao za komadić hleba i nekoliko cigareta. U 2017. godini, u Evropi, nadomak Zagreba – Rasim je bio rob. Otac i trojica sinova brutalno su ga mučili.

– Zavezali bi ga i bacili u štalu sa slamom. Leđa su mu polivali sredstvom za čišćenje papaka stoke. Tu mu je i dalje otvorena rana. Izbijali su mu zube, lomili rebra, tukli čekićem po noktima. Čak su i cirkuske životinje imale bolje uslove života od nesretnog Rasima – govori hrvatska voditeljka na snimku.

U Draganiću niko nema hrabrosti da javno govori. Ipak, bez navođenja identiteta žele da razgovaraju. Policija je više puta bila na imanju ove romske porodice koja, tvrde, maltretira ceo kraj. Truju im pse i prete ubistvima. Više puta su sve, kažu, prijavljivali policiji.

Nesretni muškarac biološki je brat Maje Paole Sestrić, najpoznatije po učešću u šou “Veliki brat”.

– Strašno. Ne mogu da verujem da to postoji. Naravno da ću ga posetiti kad malo dođe k sebi – govori Maja Paola Sestrić.

srbijadanas.com

loading...

About admin

Check Also

STRAVIČNA NESREĆA: Mašina mu povukla košulju i samlela ga, našao ga unuk, delove tela skupljali u džak!

Po podu i zidovima bili su razbacani delovi mesa, kostiju, komadi krvave odeće. Inspektorima koji ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *