Home / ŠOKANTNO / (VIDEO) PROGANJAO JE I NA KRAJU UBIO: Ostavila ga je, a on joj pucao u srce!

(VIDEO) PROGANJAO JE I NA KRAJU UBIO: Ostavila ga je, a on joj pucao u srce!

ZAGREB – Saopšteni su novi detalji ubistva i samoubistva koje je šokiralo Hrvatsku i region.

Dubravko Sikermeštar (36) ubio je svoju bivšu devojku Anu Kurtanjek (29), fitnes instruktorku, a onda presudio sebi.  Kurtanjekova je i bivša reprezentativka u sinhronom plivanju. Radila je u fitnes centru Plej u kojoj je i pronađeno njeno telo. Kako se saznaje, Dubravko, koji je bivši policajac i Ana bili su u vezi, ali ga je Ana ostavila.

Kobne noći Ana se vraćala sa treninga, a na putu do automobila presreo ju je Dubravko i četiri puta upucao u grudi i srce. Ubio je pištoljem koji je ilegalno posedovao. Sikermeštar je zatim otišao tristotinak metara dalje i upucao se u glavu. Policija je na mesto događaja stigla brzo, ali prekasno da spasi Anu.

Prema tvrdnjama njenih poznanika, veza s policajcem bila je kratka. Kažu da je devojka brzo shvatila da Sikermeštar ima problematičan temperament i ubrzo je prekinula vezu sa njim. Međutim, on joj nije dao mira, pratio je i zvao i dalje.

Sikermeštar je ostao bez posla u policiji zbog optužbi da je odavao informacije iz policijskih istraga. U junu je osuđen na godinu dana zatvora zbog primanja mita i zloporabe položaja. Kazna mu je zamenjena društveno korisnim radom.

 

Kurir.rs/index.hr

Foto Facebook

loading...

About admin

Check Also

Muž je upao, a njen LJUBAVNIK se GO sakrio ispod prozora! Umalo da POGINE – pogledajte ovu LUDOST (VIDEO)

Nije stigao ni da se obuče, samo je iskočio… Ovo je nešto što se ne ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *