Home / ŠOKANTNO / (VIDEO) RAZBESNELI MUŽ JE ZATEKAO GOLU SUPRUGU SA LJUBAVNIKOM: Njega je krvnički pretukao, a onda je dohvatio nju!

(VIDEO) RAZBESNELI MUŽ JE ZATEKAO GOLU SUPRUGU SA LJUBAVNIKOM: Njega je krvnički pretukao, a onda je dohvatio nju!

Nakon što je onesvestio ljubavnika svoje žene, pobesneli suprug je svoj bes iskalio i na njoj.

Ljubomorni muž Vasilij iz grada Salavata u Rusiji, udarao je svoju golu suprugu, koja je ležala na krevetu pokrivena samo tankim prekrivačem.

 

Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok on ponovo kreće da je udara. Žena po imenu Nađa sve vreme moli svog muža da prestane da je udara. Muž je na to pita šta je pogrešio, pa je morala da nađe ljubavnika.

Onda joj je rekao da je ovo želeo da uradi odavno i zapitao je da li je ijednog trenutka pomislila na decu. Za to vreme je njen ljubavnik ležao na podu, pokriven peškorom, a moglo je da se vidi da je i on prekriven krvlju.

 

Video je snimao muževljev prijatelj koji mu se pridružio u verbalnom napadu na njegovu golu ženu. Muž je svoju ženu optuživao da je ku.va i šljam, a njeno stanje i staje ljubavnika nisu poznati. Portparol policije je istakao da se ulažu hitni napori kako bi se utvrdili identiteti napadača, pretučene žene i ljubavnika.

 

Pogledajte video:

Kurir.rs/Mirror, Foto: Printscreen

About admin

Check Also

AUTO IZ KOGA JE UBIJEN IVANOVIĆ PRIPADAO SRBINU IZ AUSTRIJE? Vlasnik vozila nije među živima, istražuje se kako su ubice došle do kola

Zapaljeni automobil “opel astra” iz kojeg je, kako se sumnja, izvršen atentat na lidera Građanske inicijative ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com