Home / VESTI / REGIJA / ZORICE, IZVUKLI SMO SE! SVE SMO IH ZAJE.ALI! Tajni snimak šalje na robiju još jednog Marjanovića!

ZORICE, IZVUKLI SMO SE! SVE SMO IH ZAJE.ALI! Tajni snimak šalje na robiju još jednog Marjanovića!

Policija je tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih!

 

On će najverovatnije biti priveden zbog tog tajnog snimka, kao i poklapanja njegovog DNK sa tragovima koji su nađeni na Jeleninom telu!

 

Hapse Zoranovog oca zbog ubistva Jelene

 

Kako saznajemo, on će najverovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i posle saslušanja u policiji, kada joj je rekao: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali”.

 

Ubica sa kacigom ispalio osam hitaca u Ćiru

 

Pozvali smo Vladimira Marjanovića i tražili komentar zbog sumnji da je upravo on bio mozak savršenog zločina u Borči i da je imao zadatak da se otarasi Jeleninog tela, da je drogirao sina „bensedinom“ zbog poligrafa i nagovarao suprugu da lažima pokriva Zorana i njega.

 

Vladimir isprva nije bio voljan da da izjavu, ali je posle kraćeg razgovora poručio da nema čega da se boji.

 

– Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedelje! Ne plašim se hapšenja! Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio „čistač“, pa do toga da su me tajno snimili – rekao je svekar ubijene pevačice.

 

Kako saznajemo, policija je krajem aprila 2016. snimila Vladimira kada je posle saslušanja supruzi rekao: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali”.

 

– Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića u porodičnom automobilu i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih „pere“ kod inspektora. Posle saslušanja u stanici „29. novembar“, on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zajebali”.

 

Potom je dodao „da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može” – kaže naš izvor blizak istrazi.

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

 

– Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koju su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni – kaže naš izvor iz policije.

 

Kurir.rs/Alo/J. Paunović

loading...

About admin

Check Also

RUSI OTKRIVAJU ZAŠTO je general Mladić osuđen!

Sramna presuda generalu Ratku Mladiću nema nikakve veze sa pravom i pravdom. To je samo ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *